Zijn uw autobanden aan vervanging toe? Rijd langs bij Bandenservice Van den Enghel in Purmerend

De beste banden voor uw voertuig

De autoband - het enige punt waarop uw auto contact met het wegdek maakt. Daar mag u dus best even bij stilstaan. Vroeger was de autoband een heilig moeten, maar tegenwoordig bepaalt de autoband voor een groot gedeelte het rijcomfort van uw auto. Daarmee moet u denken aan bandengeruis, trilling in uw stuur of sporing. Bandenservice Van den Enghel uit Purmerend levert banden die het rijcomfort en de veiligheid verhogen.

Autobanden - van budgetbanden tot exclusieve banden

Bandenservice Van den Enghel in Purmerend heeft een breed assortiment autobanden op voorraad. Bent u op zoek naar specifieke band? Dan bestellen we die voor u. Wanneer u uw banden tijdig vervangt, weet u zeker dat u veilig, comfortabel én zuinig rijdt. Iedere weggebruiker wordt geacht zich aan de wet te houden en de eisen te kennen die de wet voorschrijft. De profieldikte die de wet voorschrijft is 1,6 mm (APK-eis), maar wij adviseren 2mm omdat met het oog op aquaplanning en hevige stortbuien uw veiligheid en die van de andere weggebruikers voorop dient te staan.

Wij beschikken al jaren over de kennis en know how om voor iedere auto de juiste band te monteren. Van low-budget tot de meest exclusieve band uit de serie van gerenommeerde merken.

Truckbanden - het hoogste rendement voor de beste prijs

Bent u dagelijks onderweg met uw truck? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk de banden van uw voertuig zijn. Helaas weet u ook dat uw banden een grote kostenpost vormen. Bandenservice Van den Enghel levert topkwaliteit truckbanden tegen een aantrekkelijke prijs. Om de levensduur van uw banden te verlengen, raden we aan de banden regelmatig te laten controleren. Rijd langs bij Bandenservice Van den Enghel voor een controle van de bandenspanning, uitlijning en wielbalans.

Toch pech? Bel 24 uur per dag, 7 dagen per week met onze pechdienst: 0299-422925.

Neem contact op