Zijn uw autobanden aan vervanging toe? Rijd langs bij Bandenservice Van den Enghel in Purmerend

De motorbandenspecialist van Purmerend en omgeving

Met uw motor of scooter manoeuvreert u zich dagelijks door het drukke verkeer. Om een uitstekende wegligging en goede stuurstabiliteit te behouden, zijn uw banden van groot belang. Bandenservice Van den Enghel uit Purmerend heeft een groot aanbod motorbanden en scooterbanden van alle grote merken.

Motorbanden

Als er voor het sturen van een motorfiets een belangrijk onderdeel is dan zijn het wel de banden. De banden moeten een uitstekende wegligging hebben gecombineerd met een goede stuurstabiliteit. In de sector is er veel aanbod. Banden met een zachte en een harde compound. De techniek van de opbouw van het karkas moeten zorgen voor een goede voorwaartse en zijdelingse stabiliteit. Eisen die gesteld worden aan een goede motorband zijn:

  • veilig bij lage en hoge snelheden
  • goede wegligging
  • juiste reactie bij plotselinge stuurbewegingen
  • trillingvrij

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide voorraad in alle topmerken en prijsklassen zijn wij hét adres voor het veilig monteren en demonteren van uw banden.

Kom langs bij onze garage wanneer uw motorbanden aan vervanging toe zijn. Onze speciale hefbrug voor tweewielers bewijst onze aandacht voor deze groep weggebruikers.

Scooterbanden

Scooterbanden vereisen een goede wegligging, prima prestaties en een goede besturing in combinatie met een voorspelbare reactie in het bochtenwerk. Het oog wil natuurlijk ook wat.

Speciaal voor scooters heeft Vredestein enkele designbanden ontwikkeld. De types Staccata en Tornante zijn scooterbanden met de signatuur van een topontwerper. De Staccata is bij uitstek de band voor het sportieve rijden, terwijl de Tornante de band is voor alle weersomstandigheden. Bij Bandenservice Van den Enghel heeft u keus uit vele maten banden en vindt u scooterbanden van ieder merk. Daarmee bieden we voor elke portemonnee de juiste band.

Dat wij ook de veiligheid en het comfort van scooterrijders belangrijk vinden blijkt wel uit onze speciale hefbrug voor tweewielers.

Kom langs bij onze garage wanneer uw motorbanden aan vervanging toe zijn. Onze speciale hefbrug voor tweewielers bewijst onze aandacht voor deze groep weggebruikers.

Neem contact op