Zijn uw autobanden aan vervanging toe? Rijd langs bij Bandenservice Van den Enghel in Purmerend

Vakkundig personeel en een ruime werkplaats met moderne apparatuur

Bij ons komt u alleen vakkundig en gediplomeerd personeel tegen. Vele jaren ervaring met ieder soort voertuig. Ons bedrijf staat altijd vriendelijk het personeel te woord en in onze wachtruimte staat altijd de koffie klaar als u even moet wachten.

 

Een moderne garage met alle ruimte en apparatuur om aan uw auto te werken. De vakmannen van Bandenservice Van den Enghel zorgen ervoor dat iedere auto weer veilig de weg op kan. Natuurlijk helpen we u graag, maar als we u een tijdje niet terug zien, zijn we ook tevreden. Dan weten we dat u weer vele, veilige kilometers maakt.

Reparaties, montage en keuringen

Bent u regelmatig met uw auto op weg? Dan wilt u zeker weten dat uw voertuig veilig is. De jaarlijkse apk is natuurlijk een goede indicatie van de staat van uw voertuig. Maar mocht er onverhoopt iets stukgaan, dan wilt u zeker weten dat het goed gerepareerd wordt. Bandenservice Van den Enghel levert en monteert banden, maar we doen nog meer. In onze ruime werkplaats controleren en repareren we uw voertuig.

Wij monteren alleen kwaliteits-onderdelen, omdat wij ook met reparaties en montage van onderdelen een betrouwbaar adres voor onze klanten willen zijn tegen een eerlijke vergoeding. U krijgt altijd van te voren de prijs door zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Onze garage heeft:

  • een moderne, computergestuurde uitlijnbrug
  • 3 hefbruggen
  • 3 balanceermachines voor auto’s
  • 1 balanceermachine voor motoren.

We werken alleen met originele onderdelen

Meer weten? Kom langs