Zijn uw autobanden aan vervanging toe? Rijd langs bij Bandenservice Van den Enghel in Purmerend

Remmen en schokbrekers

Heeft u problemen met de wegligging van uw auto, voelt het alsof u minder controle hebt in de bochten of remt de auto niet meer naar behoren? Grote kans dat uw schokbrekers niet meer goed functioneren. Rijd dan langs bij Bandenservice Van den Enghel in Purmerend voor een controle en vervanging van de onderdelen.

Remmen

De lengte van uw remweg is niet alleen afhankelijk van uw banden, maar ook van de staat van uw remmen. Wilt u zeker weten dat uw auto altijd op tijd stilstaat? Laat uw remmen dan regelmatig controleren. Bandenservice Van den Enghel staat voor u klaar om uw auto te controleren en waar nodig te repareren.

Schokbrekers

Heeft u problemen met de wegligging van uw auto? Uw auto dweilt door de bochten of remt niet meer naar behoren. Grote kans dat uw schokbrekers niet meer goed functioneren. Wij beschikken over de juiste apparatuur om dit snel en accuraat te testen. Een goed opgeleide monteur kan u snel advies geven en schokbrekers monteren. De meeste schokbrekers hebben wij op voorraad, maar voor het monteren moet u vaak wel even een aparte afspraak maken.